Morten Vutborg

Jeg hedder Morten Vutborg og er indehaver af Manuel Terapi Thisted.

Det er min vision med klinikken, at hjælpe dig til en hverdag med færre smerter eller bedre funktion. Jeg har den indstilling, at du kender din krop bedst, og derfor er det min fornemmeste opgave, at lytte til dig og din krops behov.

Jeg har en lang og bred erfaring i manuel diagnostik og behandling af en række forskellige sygdomme og gener, så jeg kan hjælpe dig i mål.

Jeg er uddannet fysioterapeut og osteopat DO fra den internationale afdeling af European School of Osteopathy i England. Derudover har jeg taget flere kurser i bl.a. akupunktur og muskuloskeletal fysioterapi. Hos Manuel Terapi holder vi os løbende ajour og opdateret på området, for at give dig den bedste behandling.

Jeg har erhvervserfaring fra både kommunal genoptræningsregi og privat klinik. Ligeledes har jeg tidligere arbejdet som instruktør i et motionscenter og specialiseret mig i styrketræning.Lad os finde din rette behandling

Book

Hvad kan Manuel Terapi Thisted hjælpe dig med?

Manuel Terapi Thisted er specialist indenfor diagnostik og behandling af en lang række årsager til smerter og gener fra sygdomme og skader. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige behandlingsteknikker, som kan hjælpe på netop dine udfordringer.

Du kan se en liste her med eksempler på, hvad vi dagligt behandler.

Hvilken behandling skal du vælge?

Tænk ikke så meget på hvilken behandling, der er rigtig for dig. Vi sammensætter det rette behandlingsforløb, som vi vurderer, vil hjælpe dig bedst ud fra de mange forskellige behandlingsformer og -teknikker, der tilbydes.

Se hvilke behandlingsformer vi tilbyder her

Du kan booke en aftale, hvor du blot skal tage stilling til om du ønsker 25 eller 45 minutters behandling.

25 minutter: En behandlingslængde, som du normalt kender det fra et forløb ved fysioterapeut. Hos os er fokus på reel behandling af dig, og ikke blot fokus på træningsøvelser. Denne behandlingslængde er til dig, som ikke f.eks. kan afsætte mere tid grundet arbejde eller bare har brug for en hurtig og effektiv behandling.

45 minutter: Giver mulighed for mere dybdegående behandling, hvor alle kroppens ressourcer og svagheder tages med i regnestykket. Det er her der er tale om behandling af kroppen som en helhed, hvor synergien af alle skavanker behandles samlet.

Hvordan foregår mine behandlinger

Behandlingerne spænder bredt, hvorfor du bl.a. vil kunne opleve;

  • Blid massage
  • Hårdere manuelle greb
  • Afslappende Kranio Sakral terapi teknikker
  • Osteopatiske metoder (f.eks. hvor der både arbejdes med eller imod vævets bevægepræferencer)
  • Manipulative teknikker (kendt fra kiropraktik)
  • Alt kan suppleres med  Giga-laser, optapening og akupunktur

Behandlinger

Åbningstider

Mandag - kl. 08:00 - 16:00
Tirsdag - onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag - fredag kl. 08:00 - 15:00
1. Lørdag i måneden kl. 08:00 - 15:00

Udenfor normal åbningstider:

Åben efter aftale - ring eller skriv.
envelopephonemap-markercrossmenu