Kranio Sakral Terapi

Terapiformen tager udgangspunkt i en teori om, at kroppens knogler skal være i balance. Der arbejdes med en dybdegående behandlingsform. Tanken er, at både kroppens og hjernens knogler kommunikerer med hinanden, og at ens egne ressourcer derved kan påvirke kroppen til selvhelbredelse.

En behandling starter med en samtale, hvor dine problemer diagnosticeres. Herudfra vurderer vi, om én behandling er nok, eller der er brug for flere. Især ved kroniske lidelser må man forvente et længere forløb med flere sessioner, men allerede efter de første par behandlinger kan man forvente positive forandringer. Vi finder sammen frem til det, som skaber ubalance i kroppen og søger at påvirke kroppen til forbedring, ved brug af kroppens egne ressourcer. Behandlingen foregår med nænsomme berøringer, som løsner op og afspænder. Terapien virker afslappende og nærmest meditativ, mens man mærker, at spændinger og blokeringer forsvinder. Der er ikke egentlige bivirkninger ved behandlingen, men efter en session kan man føle træthed og forbigående smerter.Lad os finde din rette behandling

Hvorfor Kranio Sakral Terapi?

Kranio sakral er en terapiform, som har vist sig at have en positiv effekt på en lang række lidelser. Døjer du f.eks. med søvnbesvær og angst, eller har du symptomer på stress? Er din dag fyldt med smerter fra nakke eller ryg, eller er du ramt af konstant hovedpine eller migræne? tvivl ikke med at kontakte os og hør om mulighederne for at få hjælp via kranio sakral terapi.


Kan anbefales til patienter i alle aldre
Hjælper mod stress og andre psykiske problemer
God mod smerter og spændinger i hoved og nakke
Kan afhjælpe kolik og andre problemer hos nyfødte

Hvad kan Manuel Terapi Thisted hjælpe dig med?

Manuel Terapi Thisted er specialist indenfor diagnostik og behandling af en lang række årsager til smerter og gener fra sygdomme og skader. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige behandlingsteknikker, som kan hjælpe på netop dine udfordringer.

Du kan se en liste her med eksempler på, hvad vi dagligt behandler.

Hvilken behandling skal du vælge?

Tænk ikke så meget på hvilken behandling, der er rigtig for dig. Vi sammensætter det rette behandlingsforløb, som vi vurderer, vil hjælpe dig bedst ud fra de mange forskellige behandlingsformer og -teknikker, der tilbydes.

Se hvilke behandlingsformer vi tilbyder her

Du kan booke en aftale, hvor du blot skal tage stilling til om du ønsker 25 eller 45 minutters behandling.

25 minutter: En behandlingslængde, som du normalt kender det fra et forløb ved fysioterapeut. Hos os er fokus på reel behandling af dig, og ikke blot fokus på træningsøvelser. Denne behandlingslængde er til dig, som ikke f.eks. kan afsætte mere tid grundet arbejde eller bare har brug for en hurtig og effektiv behandling.

45 minutter: Giver mulighed for mere dybdegående behandling, hvor alle kroppens ressourcer og svagheder tages med i regnestykket. Det er her der er tale om behandling af kroppen som en helhed, hvor synergien af alle skavanker behandles samlet.

Hvordan foregår mine behandlinger

Behandlingerne spænder bredt, hvorfor du bl.a. vil kunne opleve;

  • Blid massage
  • Hårdere manuelle greb
  • Afslappende Kranio Sakral terapi teknikker
  • Osteopatiske metoder (f.eks. hvor der både arbejdes med eller imod vævets bevægepræferencer)
  • Manipulative teknikker (kendt fra kiropraktik)
  • Alt kan suppleres med  Giga-laser, optapening og akupunktur

Behandlinger

Åbningstider

Mandag - kl. 08:00 - 16:00
Tirsdag - onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag - fredag kl. 08:00 - 15:00
1. Lørdag i måneden kl. 08:00 - 15:00

Udenfor normal åbningstider:

Åben efter aftale - ring eller skriv.
envelopephonemap-markercrossmenucheckmark-circle