Akupunktur

Akupunktur er oprindeligt en østerlandsk behandlingsform, som er med til at understøtte og supplere lindring i forbindelse med en række forskellige smerter. Hos Manuel Terapi Thisted bruger vi de sterile engangsnåle til primært at lindre forskellige hovedpinetyper samt muskuloskeletale smerter, som f.eks. tennis- og golfalbuer, eller efter fibersprængninger og overblastninger.

Under din behandling hos os, bliver du grundig undersøgt for, hvilket væv der giver dine symptomer. Dernæst laves der indstik med et antal nåle, som alle har den effekt at stimulere nerverne i den sensoriske del af nervesystemet.

En smertefri stimuli af det sensoriske nervesystem giver en respons inde fra rygmarven der i daglig tale kaldes aksonrefleksen - hvilket betyder, at en række signalstoffer frigives, som giver en øget blodgennemstrømning og iltning af området hvor nålene sidder.

Ydermere vil stimuli af det sensoriske system, give en respons helt oppe i hjernestammen og det limpiske system, som giver hormonreaktion retur til både det behandlede område, men også hele kroppen generelt.Lad os finde din rette behandling

Hvorfor Akupunktur?

Akupunktur er en fantastisk behandlingsform, når det kommer til lindring af smerter. Behandlingen bruges til lindring af næsten alle typer af smerter, er stort set uden bivirkninger og de fleste oplever forbedringer efter kun få behandlinger.


Giver lindring ved smerter i led og muskler
God mod migræne og spændingshovedpine
Kan mindske gener opstået i forbindelse med anden sygdom
Behandlingen har næsten ingen bivirkninger

Hvad kan Manuel Terapi Thisted hjælpe dig med?

Manuel Terapi Thisted er specialist indenfor diagnostik og behandling af en lang række årsager til smerter og gener fra sygdomme og skader. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige behandlingsteknikker, som kan hjælpe på netop dine udfordringer.

Du kan se en liste her med eksempler på, hvad vi dagligt behandler.

Hvilken behandling skal du vælge?

Tænk ikke så meget på hvilken behandling, der er rigtig for dig. Vi sammensætter det rette behandlingsforløb, som vi vurderer, vil hjælpe dig bedst ud fra de mange forskellige behandlingsformer og -teknikker, der tilbydes.

Se hvilke behandlingsformer vi tilbyder her

Du kan booke en aftale, hvor du blot skal tage stilling til om du ønsker 25 eller 45 minutters behandling.

25 minutter: En behandlingslængde, som du normalt kender det fra et forløb ved fysioterapeut. Hos os er fokus på reel behandling af dig, og ikke blot fokus på træningsøvelser. Denne behandlingslængde er til dig, som ikke f.eks. kan afsætte mere tid grundet arbejde eller bare har brug for en hurtig og effektiv behandling.

45 minutter: Giver mulighed for mere dybdegående behandling, hvor alle kroppens ressourcer og svagheder tages med i regnestykket. Det er her der er tale om behandling af kroppen som en helhed, hvor synergien af alle skavanker behandles samlet.

Hvordan foregår mine behandlinger

Behandlingerne spænder bredt, hvorfor du bl.a. vil kunne opleve;

  • Blid massage
  • Hårdere manuelle greb
  • Afslappende Kranio Sakral terapi teknikker
  • Osteopatiske metoder (f.eks. hvor der både arbejdes med eller imod vævets bevægepræferencer)
  • Manipulative teknikker (kendt fra kiropraktik)
  • Alt kan suppleres med  Giga-laser, optapening og akupunktur

Behandlinger

Åbningstider

Mandag - kl. 08:00 - 16:00
Tirsdag - onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag - fredag kl. 08:00 - 15:00
1. Lørdag i måneden kl. 08:00 - 15:00

Udenfor normal åbningstider:

Åben efter aftale - ring eller skriv.
envelopephonemap-markercrossmenucheckmark-circle