Osteopati

Hvad er Osteopati?

Osteopati er en manuel behandlingsform, som undersøger og behandler hele kroppen. Det er en behandlingsform, der som den eneste, ser kroppen som en helhed og kan behandle alle kropssystemer fra såvel muskler, knogler, led, bindevæv, organer, arterier og vener etc.

Formålet med osteopati er at genoprette balance i kroppen, således kroppen bliver i stand til at genvinde sin almindelige funktion. I behandlingerne tilstræbes det at fjerne symptomerne, men ligeledes at optimere dit generelle helbred og kroppens funktioner, da systemerne påvirker hinanden.   

Typisk behandlingsforløb

Efter en indledende samtale om dine symptomer, sygdomshistorie og evt. tidligere skader udfører osteopaten en række undersøgelser for at diagnosticere, hvor årsagen til symptomerne stammer fra. Det ses ofte, at problemets årsag skal findes et andet sted end der, hvor smerterne opleves. Når osteopaten har afdækket problemstillingen udarbejdes der en individuel behandlingsplan.

Osteopaten anvender forskellige manuelle teknikker i behandlingen ved hjælp af sine hænder. De osteopatiske teknikker omfatter bl.a. mobiliserings – og manipulationsteknikker, udspændingsteknikker, bindevævsteknikker, afspændingsteknikker, kredsløbsteknikker, organteknikker, muskelenergi teknikker (MET) eller kranio sakral teknikker.

Hos os behandler vi både spædbørn, børn/unge, voksne og ældre.Lad os finde din rette behandling

Hvorfor Osteopati?

En grundig undersøgelse af hele kroppen gør rede for årsagen til patientens symptomer, og behandlingen tager derfor udgangspunkt i årsagen for at give en varig eller langtrækkende effekt af terapien. Osteopati er behandling af led, muskler og bindevæv i hele kroppen. De manuelle teknikker bruges både til børn, spædbørn og voksne.


Manuel terapi baseret på anatomi
Behandler symptomernes årsag
Effektfuld for hele bevægeapparatet
En autoriseret sundhedsprofession

Hvad kan Manuel Terapi Thisted hjælpe dig med?

Manuel Terapi Thisted er specialist indenfor diagnostik og behandling af en lang række årsager til smerter og gener fra sygdomme og skader. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige behandlingsteknikker, som kan hjælpe på netop dine udfordringer.

Du kan se en liste her med eksempler på, hvad vi dagligt behandler.

Hvilken behandling skal du vælge?

Tænk ikke så meget på hvilken behandling, der er rigtig for dig. Vi sammensætter det rette behandlingsforløb, som vi vurderer, vil hjælpe dig bedst ud fra de mange forskellige behandlingsformer og -teknikker, der tilbydes.

Se hvilke behandlingsformer vi tilbyder her

Du kan booke en aftale, hvor du blot skal tage stilling til om du ønsker 25 eller 45 minutters behandling.

25 minutter: En behandlingslængde, som du normalt kender det fra et forløb ved fysioterapeut. Hos os er fokus på reel behandling af dig, og ikke blot fokus på træningsøvelser. Denne behandlingslængde er til dig, som ikke f.eks. kan afsætte mere tid grundet arbejde eller bare har brug for en hurtig og effektiv behandling.

45 minutter: Giver mulighed for mere dybdegående behandling, hvor alle kroppens ressourcer og svagheder tages med i regnestykket. Det er her der er tale om behandling af kroppen som en helhed, hvor synergien af alle skavanker behandles samlet.

Hvordan foregår mine behandlinger

Behandlingerne spænder bredt, hvorfor du bl.a. vil kunne opleve;

  • Blid massage
  • Hårdere manuelle greb
  • Afslappende Kranio Sakral terapi teknikker
  • Osteopatiske metoder (f.eks. hvor der både arbejdes med eller imod vævets bevægepræferencer)
  • Manipulative teknikker (kendt fra kiropraktik)
  • Alt kan suppleres med  Giga-laser, optapening og akupunktur

Behandlinger

Åbningstider

Mandag - kl. 08:00 - 16:00
Tirsdag - onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag - fredag kl. 08:00 - 15:00
1. Lørdag i måneden kl. 08:00 - 15:00

Udenfor normal åbningstider:

Åben efter aftale - ring eller skriv.
envelopephonemap-markercrossmenucheckmark-circle