Massage

Massage er en rigtig god behandlingsform, som kan bruges på forskellige dele af kroppen. Massage kan afhjælpe og løsne mange typer af gener, spændinger og stivhed i muskulaturen. Afhængigt af om spændingerne er overfladiske eller ligger i dybden benyttes enten en blid eller dybdegående massage.

Effekten af massagen er, at blodgennemstrømningen i musklerne øges, således affaldsstoffer kan transporteres væk fra det spændte område. På samme tid sker der en meget lokal udspænding af muskulaturen, samt en tilpasning fra det neuromuskulære system, der giver en følelse af afspænding.

De hyppigste gener vi afhjælper med massage er skulder- og nakkesmerter, hovedpine, ryg- og lændesmerter, iskiassmerter  samt hofte- og lyskesmerter.

 Lad os finde din rette behandling

Hvorfor Massage?

En hurtig behandling, som giver en effektiv lindring. Behandlingen kan også suppleres med andre behandlingsmuligheder, såsom Giga-laser, akupunktur eller manipulationer.


Effektiv mod hovedpine
Kan fjerne eller lindre smerter i nakke og ryg
Afhjælper iskiassmerter eller sovende fingre/hænder efter musearm
Lindrer smerter efter f.eks. sportsskader

Hvad kan Manuel Terapi Thisted hjælpe dig med?

Manuel Terapi Thisted er specialist indenfor diagnostik og behandling af en lang række årsager til smerter og gener fra sygdomme og skader. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige behandlingsteknikker, som kan hjælpe på netop dine udfordringer.

Du kan se en liste her med eksempler på, hvad vi dagligt behandler.

Hvilken behandling skal du vælge?

Tænk ikke så meget på hvilken behandling, der er rigtig for dig. Vi sammensætter det rette behandlingsforløb, som vi vurderer, vil hjælpe dig bedst ud fra de mange forskellige behandlingsformer og -teknikker, der tilbydes.

Se hvilke behandlingsformer vi tilbyder her

Du kan booke en aftale, hvor du blot skal tage stilling til om du ønsker 25 eller 45 minutters behandling.

25 minutter: En behandlingslængde, som du normalt kender det fra et forløb ved fysioterapeut. Hos os er fokus på reel behandling af dig, og ikke blot fokus på træningsøvelser. Denne behandlingslængde er til dig, som ikke f.eks. kan afsætte mere tid grundet arbejde eller bare har brug for en hurtig og effektiv behandling.

45 minutter: Giver mulighed for mere dybdegående behandling, hvor alle kroppens ressourcer og svagheder tages med i regnestykket. Det er her der er tale om behandling af kroppen som en helhed, hvor synergien af alle skavanker behandles samlet.

Hvordan foregår mine behandlinger

Behandlingerne spænder bredt, hvorfor du bl.a. vil kunne opleve;

  • Blid massage
  • Hårdere manuelle greb
  • Afslappende Kranio Sakral terapi teknikker
  • Osteopatiske metoder (f.eks. hvor der både arbejdes med eller imod vævets bevægepræferencer)
  • Manipulative teknikker (kendt fra kiropraktik)
  • Alt kan suppleres med  Giga-laser, optapening og akupunktur

Behandlinger

Åbningstider

Mandag - kl. 08:00 - 16:00
Tirsdag - onsdag kl. 08:00 - 18:00
Torsdag - fredag kl. 08:00 - 15:00
1. Lørdag i måneden kl. 08:00 - 15:00

Udenfor normal åbningstider:

Åben efter aftale - ring eller skriv.
envelopephonemap-markercrossmenucheckmark-circle